HUDESK
NŐNAPI megújult szobanövény készlet! • Saját termesztésű primula 195,-Ft • Árvácska 85.- Ft • Megérkeztek a vetőmagok, hagymás virágok • Lemosó permetszerek széles választékban • Óriási akciók, ne maradjon le Ön sem: Konténeres gyümölcsfák, bogyósgyümölcsű cserjék ost 30% kedvezménnyel! • SCHEURICH kaspók most 30% kedvezménnyel! • Hagymás virágok, évelő növények • ÚJ! Foglalkoztatók, könyvek nem csak gyermekeknek! • Kaspók, virágtartók a 2015-ös trend jegyében, megéri benézni!

Szobanövények

Szobanövények
 A mai rohanó világban, az elvárosiasodásban egyre távolabb kerülünk a természettől. Erdőket, parkokat rombolunk le, helyükbe tömbházakat építünk, és mi mégis, még  a legkisebb lakásban is szorítunk egy kis helyet cserepes növényeinknek, mert ősidők óta él bennünk a vágy, a kapcsolat keresése a növényekkel , virágokkal. Közelségük megnyugtat, gondozásuk sok örömet hoz hétköznapjainkba. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy életüket, szépségüket gondos ápolásunknak köszönhetik. Sajnos azonban a leggondosabb ápolás mellett is előfordulhat, hogy növényeink nem érzik jól magukat, nem fejlődnek, esetleg tönkre is mennek. Bizony nem elég, ha egy virág tetszik, igényeinek megfelelő körülményeket is kell tudnunk biztosítani, ezért vásárlás előtt feltétlenül kérje ki szakembereink véleményét !


Virágzó szobanövények

Acalypha Amaryllis Anthurium Begonia-fajták
Calathea-fajták Calceolaria Clivia Euphorbia
HOya Kalanoche Neoregelia Nertera
Phalaenopsisok Saintpaulia Schumbergera Zantedeschia


Levéldísznövények

Aglaonema Alocasia Caladium Citrus Lemon
Aglaonema Alocasia Caladium Citrus Lemon
Codiaenum Cordyline Cycas Davallia
Codiaeum Cordyline Cycas Davallia
Diffenbachia Ficus Fittonia Hovea horsteriana
Diffenbachia Ficus Fittonia Howea forsteriana
Kroton Livistonia Maranta Nepropolis
Kroton Livistonia Maranta Nepropolis
Tradescantia Scheffrela Sedum Zamioculcas
Tradescantia Schefflera Sedum Zamioculcas
Dracena-fajták Spathyphyllum Yucca-félék Cactus-fajták
Dracena-fajták Spathyphyllum Yucca-félék Cactus-fajtákGondolta volna ,hogy a növények is hallanak és éreznek?

Pedig így van! Speciális műszerek segítségével vizsgálták a növények reakcióit,és bizonyítást nyert, hogy más impulzusokat bocsátottak ki azok felé, akik szeretettel közeledtek feléjük, mint akik ártó szándékkal. Beszéljenekhát hozzájuk bátran, mert értik és igénylik szerető kisugárzásunkat !

Aktuális

Március

Tavasz a lakásban
virághagymákkal!

Megálmodtuk kiviteleztük
elismerték

Saját termesztésű
primula már 195.-Ft/db
Tovább>> Tovább>> Tovább>>