HUDESK
NŐNAPI megújult szobanövény készlet! • Saját termesztésű primula 195,-Ft • Árvácska 85.- Ft • Megérkeztek a vetőmagok, hagymás virágok • Lemosó permetszerek széles választékban • Óriási akciók, ne maradjon le Ön sem: Konténeres gyümölcsfák, bogyósgyümölcsű cserjék ost 30% kedvezménnyel! • SCHEURICH kaspók most 30% kedvezménnyel! • Hagymás virágok, évelő növények • ÚJ! Foglalkoztatók, könyvek nem csak gyermekeknek! • Kaspók, virágtartók a 2015-ös trend jegyében, megéri benézni!

"Minimal design" a kertben

Minimal design a kertben
Letisztult vonalvezetés - minimál stílusú kert


A XXI. század  kedvelt és divatos építészeti stílusa a minimalista design, mely nem csupán a házak külső megjelenési formájában, a belső terekben, hanem a kertépítésben is egyre nagyobb teret hódít magának. A minimál stílusú kert kialakításakor  az elsődleges szempont a minél nagyobb és tágasabb térhatás elérése, az egyszerű és letisztult formák által létrehozott nyugalom és harmónia.

Az  egyszerűség a növényválasztásban és a kiegészítő anyagokban is megmutatkozik .Kizárólag zöld lombú és fehér virágú növények kerülnek elültetésre  a formára nyírt buxusok és díszfüvek gazdag egyvelege mellett. A zölden virító gyep,a  fehér színű, aprókavicsos vagy vöröses barna, fenyőkéreggel borított felületek váltakozása nyugalmat és természetességet áraszt.

Kertészetünkben széles választékban kínálunk díszfüveket, különböző formára nyírt buxusokat, talajtakaráshoz díszköveket, mulcsot.

Hóvirág
PANICUM-WARRIOR

Egyenesen felálló szárú, oszlopos növekedésű, vékony levelű, szárazságot is tűrő díszfű. Levelei ősszel élénk sárgává színeződnek.
Laza bugavirágzata július végétől októberig díszít.
Napos helyet és nedvesebb talajokat szeret, de tűri a szélsőséges körülményeket is. Csak tavasszal vágjuk vissza növényt, mert az elszáradt növénybugák a madarak téli táplálékául is szolgálnak.
Jázmin PANICUM VIRGATUM ROSTRAHLBUSCH


Hóvirág PANICUM VIRGATUM HEAVY METAL

Hóvirág MOLINIA ARUNDINACEA 'WINDSPIEL'
Keltike KARL-FOERSTER-REED-GRASS

Egyenesen felálló szárú, jól bokrosodó, virágzó díszfû Korán kihajt, formája keskeny, szálas, érdes, színe mattzöld.
Júliustól szeptemberig hozza virágait.
Talajban nem válogatós a legtöbb helyen megél,  jól tûri a városi viszonyokat is, ezért is lett népszerű kisebb városi kertek , parkok díszítésénél.

Téltemető IMPERATA CYLINDRICA RED BARON
Hunyor CORTADERIA SELLOANA PUMILA
Kankalin CAREX OSHIMENSIS EVERGOLD

Tőzike CAREX MORROWII ICE DANCE

Aktuális

Március

Tavasz a lakásban
virághagymákkal!

Megálmodtuk kiviteleztük
elismerték

Saját termesztésű
primula már 195.-Ft/db
Tovább>> Tovább>> Tovább>>