HUDESK
Karácsonyi dekorációk kültérre, beltérre   ♦  Földre szálltak az angyalok - Dekor angyalok érkeztek! ♦  ÚJ Kosártermékek!  ♦  ÚJDONSÁG: Háztartási cikkek  ♦  Megérkezett: Új szobanövény választék és földlabdás örökzöldek   ♦   !! -30% Termő konténeres gyümölcsfák -30 % !!  ♦  Faszén 2,5 kg

Kertészeti kiegészítők

     Kertészeti kiegészítők
Kertjének kialakítása során, és használata közben is számtalan nagyobb és apróbb kiegészítőre van szüksége. Gazdaáruházunkban széles választékban kínálunk:
  • földet az általános virágföldtől kezdve a legspeciálisabb összetételűig
  • natur és színezett fakérgeket takaráshoz, díszítéshez
  • építéshez, díszítéshez, fa-, műanyag- és kő termékeket
Mulcs
Virágföld, mulcs

Növényeinknek fajtától függően más és más összetételű földre van szüksége.Bőséges kínálatunk lehetővé teszi, hogy megtalálja számukra a legmegfelelőbbet.
Választékunkból: általános virágföld, balkon és muskátli virágföld, kaktuszföld, szobanövény virágföld "A", pálma és zöldnövényföld, orchideaföld, vizinövényföld, rhododendron virágföld, citrusfélék földje, natur és színezett mulcs.
Első osztályú, kiváló összetételű földjeinket szakemberek ajánlásával árusítjuk.
Tófólia
Kertészeti textíliák

.Tóépítéshez tófólia, geotextília, kókuszháló több méretben.
.Ültetés után ajánlatos a földet agroszövettel letakarni , nem jön fel a gaz.
.Növényeit védheti fagy, vagy kártevők ellen takarófóliával, fátyolhálóval.  .Fóliasátor építéséhez használjon pvc fóliát!
.Hasznos tipp! Füvesítés előtt minium 5 cm mélyre fektessen vakondhálót! 
Faáru
Építő- és díszitőelemek fából

 A fa az emberhez  talán a legközelebb álló anyag, napjainkban újra reneszánszát éli. A  fának azonban rendszeres ápolásra van  szüksége, csak így tudja hosszú éveken keresztül állagát és szépségét megőrizni.
Ágyásszegéllyel el tudja különíteni a gyepet a virágoskerttől,cölöppel ki tudja karózni a még gyengébb törzsű fákat, futtatórácsra kúszó, kapaszkodó növényeket vezethet fel.
Komfortosabbá teheti kertjét kerti bútorokkal, gyerekeknek homokozót építhet.
Kőáru
Építő- és díszítőelemek kőből

 Az utóbbi időben  divatos lett a kövek kertbe való beépítése. Kőedények a fűben, egy-egy bokrok alatt megbúvó szobrocska, néhány elszórt szikla ,és a végeredmény szemet gyönyörködtető. Talajtakrásnál a díszkövet kombinálhatjuk  fával, mulccsal, még izgalmasabb képet kapunk. A kő előnye, hogy az időjárásnak ellenáll,  törődést nem igényel.
Díszkavics, kövek, sziklák, homokkő, tipegő,szobrok, kerti bútorok, grillek...
Műanyag termékek
Műanyag termékek

 Szinte valamennyi kertépítő és díszítő elem kapható jó minőségű műanyagból is. Előnye a fával és a kővel szemben, hogy könnyen mozgatható, és árban is kedvezőbb. Árudánkban ízlése szerint válogathat élethű állatfigurák, kerti szobrok, ágyásszegélyek, díszkerítések és különféle kiegészítők közül. Kommunális edényeket is árúsítunk.
Akinek kertje van, az tudja, hogy az soha nincs kész, mindig építünk, szépítünk, alakítunk rajta, ezért árukészletünket mi is folyamatosan bővítjük, hogy kertjét minél szebbé, otthonosabbá tudja varázsolni.

Aktuális

Fenyőfa vásár Március Alaknövények

Fenyőfa vásár
a Dzsungelországban

Megálmodtuk kiviteleztük
elismerték

Minimalizmus
a kertben
Tovább>> Tovább>> Tovább>>

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Tel.: +36 96 566 118
Fax: +36 96 566 120
info@dzsungelorszag.hu

Nyitva tartás:

január-február
H-P 8-16 óráig
Szo 8-14 óráig
vasárnap zárva

március-május
H-P 8-18 óráig
Szo 8-18 óráig
vasárnap zárva

június-november
H-P 8-18 óráig
Szo 8-14 óráig
vasárnap zárva

december 1-december 24
H-P 8-18 óráig
Szo 8-18 óráig
vasárnap 8-12 óráig

Kerti napló

IdőjárásKLertpont partner

Lechuza