Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Tevékenységek


TevékenységekDzsungelország-ahol az álmok valóra válnak!

Bizonyára Önnek is régóta dédelgetett vágya, hogy kertjéből édenkertet varázsoljon, de nem igazán tudja hol és hogyan kezdjen hozzá. Ha egy igazi pihenést és kikapcsolódást nyújtó kertre vágyik, Ön rátalált kertjének megalkotójára! Szakmai képzettségünk, a kertépítés terén szerzett tapasztalatunk és technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk.

Az elmúlt évek során számtalan közterület, tér és magánkert parkosítását végeztük el. 2015-ben a " Virágos Magyarországért"  Környezetszépítő Versenyben az 50.000 fő alatti kategóriában városunk I. helyezést ért el, majd 2016-ban az "Entente Flarale" ( Európai Virágos Városok és Falvak) az "Európa legszebb főtere" címet a mosonmagyaróvári Városkapu térnek ítélte meg. A díjazott terek és közterületek mindegyike tervezéstől a kivitelezésig a mi munkánk. Heti rendszerességgel végezzük a fenntartási munkákat, így az általunk készített zöldfelületek az év minden szakában teljes pompájukban ragyognak.

Mindkét rangos elismerés garancia tehát arra, hogy jól dönt, ha bennünket választ! Számunkra egy közterület parkosítása, vagy egy kis zöld sziget kialakítása ugyanolyan kihívás, mert ambiciózus, fiatal munkatársaink a kert szerelmesei, munkájuk egyben a szenvedélyük is, hajtja őket az alkotni akarás, a maradandó létrehozása utáni vágy. Hogy az aktuális kertépítészeti trendeknek és a változatos megrendelői igényeknek meg tudjanak felelni, folyamatosan figyelik az európai virágkultúra fejlődését, rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, jelen vannak a legfontosabb hazai- és nemzetközi kertészeti szakkiállításokon, hogy az ott szerzett ismereteket hasznosítani tudják- talán éppen az Ön kertjében.

Számunkra legfontosabb, hogy az  Ön elképzeléséből a mi szakmai tudásunkkal létrehozzuk álmai kertjét, ami életteret ad gyermekeinek, társas összejöveteleinek, nyugalmat, harmóniát hoz mindennapjaiba. Ha Ön megtisztel bizalmával, mi garantáljuk, hogy  megálmodott és megtervezett kertjét profi módon,gondos munkával valósítjuk meg.

Reméljük hamarosan Önt is az elégedett, kertjüket büszkén mutogató megrendelőink között tarthatjuk számon, aki szívesen ajánl tovább minket.
    
Merjen nagyot álmodni, közösen valóra váltjuk!