Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Rólunk


DzsungelországKertépítés és kertfenntartás terén szerzett hosszú éves tapasztalattal, referenciákkal rendelkezünk.  Az évek során megépített magánkertek és közterületek  tulajdonosainak  elégedettsége a garancia jövőbéli munkáinkhoz.

A Dzsungelország Kft. a nyugati régió egyik legnagyobb kertészeti centruma. Mosonmagyaróvári  árudánkban nem csak a szakemberek ajánlásával árusított kiváló minőségű növények közül válogathat, de a már meglévő növényei ápolásához, a megépített kertek gondozásához  szükséges praktikus ötletekkel, szakmai  tanácsokkal is ellátjuk. Gazdaáruházunkban kedvére válogathat  márkás kerti kisgépek, kertiszerszámok, cserepek, fonott termékek, ajándéktárgyak, virághagymák, vetőmagok, virágföldek, mérnöki szaktanácsadással árusított növényvédőszerek között.

Tegyen egy sétát faiskolánkban is. Itt csodás örökzöldek, virágzó cserjék, lombos fák, mediterrán növénykülönlegességek  között barangolhat. Nem távozik üres kézzel, aki szobanövényeket keres, hiszen egy több száz m2-es virágáruház csalogatja.
 
Széles választékban árusítunk kertépítő- és díszítőelemeket, valamint kertápoló- és fenntartó eszközöket és szereket.

 
Bisnode tanusitvany


Munkatársaink