Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Kerttervezés


Egy harmonikus és esztétikus kerthez elengedhetetlen, hogy egységesen, átfogó koncepció mentén kerüljön kialakításra, amely meghatározza a kert arculatát, legyen szó modern hangulatú geometrikus, természetközeli íves kertről vagy ezek kombinációjáról.
 
A tervezés során a Megrendelők különböző tervcsomagokból választhatnak, a tervek kidolgozottságának mélysége alapján.
 

Kerttervezési tervcsomagok- iránymutató árak:

Az alábbi árak családi házakra vonatkoznak, maximálisan 600 m2-es tervezési felületre. Az árak tájékoztató jellegűek, amelyek változhatnak a kert mérete, adottságai és Megrendelői igények alapján.
 
Helyszíni felmérés
Ár: ingyenes Győr-Moson-Sopron megyében, ezen kívül a kiszállás díja 50 Ft/km

Minden tervezési folyamat a meglévő adatok begyűjtésével, egy helyszíni felméréssel és egy személyes konzultációval kezdődik, amely során a Megrendelő igényei és elképzelései feljegyzésre kerülnek. A pontos egyedi árajánlat az adatszolgáltatás ismerete, tervezési terület adottságai és a tervezői igények alapján készül el.


Koncepció tervcsomag
Ár: bruttó 150 000 Ft-tól

A koncepció tervcsomag tartalmazza a Moodboard (hangulatkép montázs) elkészítését, az előkép válogatás segíthet a Megrendelőknek elképzelni a megvalósulandó kert hangulatát. Továbbá tartalmazza a Koncepció tervet, amely 2D rajzon megjeleníti a tervezett funkciókat, igényeket, javaslatot az épített elemek kialakítására a konkrét anyagmegjelölések nélkül, valamint a Koncepció leírását. Ez a tervcsomag egy iránymutatásként szolgál az egységes, harmonikus megjelenés érdekében.


Realisztikus 3D látványtervek készítése
Ár: bruttó 150 000 Ft-tól

A látványtervek segítenek a Megrendelőnek vizualizálni, hogy a tervezett kert, hogyan fog kinézni az épített elemek kialakítása után a kifejlődött növényállománnyal. Tetszőleges darabszámú nézőpontból készített látványterveket kínálunk.


Kerttervezés
 
Kiviteli kertépítészeti tervdokumentáció
Ár: bruttó 300 000 Ft-tól

A kiviteli kertépítészeti tervdokumentáció tartalmaz minden olyan adatot és részletet, amely alapján pontosan kivitelezni lehet azt a kertet, amelyet a tervező mérnök megtervezett. A csomag tartalmaz egy Kertépítészeti tervet, amelyen a konkrét anyaghasználat megnevezésre kerül, egy Növénykiültetési tervet, amelyek a növény fajták megnevezését, kiültetési helyét és darabszámát jelöli, ehhez tartozó Növénylistát, amely a kiültetési mérettel és virágzási idővel egészül ki, egy Kitűzési tervet, amely a pontos méreteket jelöli, egy Kertépítészeti metszet rajzot, amelyen a rétegrendek kerülnek megnevezésre, Árazatlan anyagmennyiség kiírást, illetve egy Kertépítészeti leírást.

 
Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, iránymutatásként szolgálnak, a pontos egyedi árakért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!
 

Fizetési ütemezés

A fizetés mindig az egyes tervcsomagok befejezésével, a tervek átadásánál történik. Tehát ha a teljes szolgáltatási listánkat igénybe veszi történik egy fizetés a Koncepció tervcsomag lezárásával, a Látványtervek átadásával, valamint a Kiviteli kertépítészeti tervdokumentáció végeztével is.
 
Amennyiben a kerttervek kivitelezésével is cégünket bízza meg a látványtervek kivételével a tervcsomagok ára kedvezményként, leírásra kerülnek a kivitelezés árából.