Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Dzsungel Kávézó


Szép környezetben, kávézni, vagy kávézás közben virágokat nézni? Ez a Dzsungel Kávézó!

Próbálja ki Kertészeti centrumunk új szolgáltatását! Intézze el vásárlását a gazdaboltunkban, tegyen egy sétát növénycentrumunkban majd foglaljon helyet újonnan megnyílt kávézónkban egy frissítő limonádé, vagy egy finom kávé elfogyasztására. Pihenjen meg nálunk! Úgy fogja érezni magát, mintha egy szépen gondozott kertben ejtőzne.
 
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó

Tudta?
 
A Dzsungel Kávézóban felszolgált Illy kávé igazi Hungarikum.
Az 1892-ben Erdélyben született Illy Ferenc egy kávélerakatban dolgozott Triesztben. Itt jött rá arra, hogy fémdobozban oxigénmentesen tárolva a kávészemek tovább megőrzik illatukat és aromájukat. Ezzel feltalálta a vákuumcsomagolást.

1933-ban megalapította az Illycafé céget, amely azóta is örökösei tulajdonában van. Két évvel később szabadalmaztatta forradalmi találmányát, az Ilettát, a világ első eszpresszó kávégépét, ami egy forró gőzzel működő kávéautomata volt. Ez az eljárás az alapja a ma is világhírű olasz kávékultúrának.

Minden csepp finom Illy kávé, amelyet friss őrölés után a nagynyomású gőz a csészébe juttat erre a hungarikumra emlékezteti Önt.
 
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó

Az Illy csúcsminőség a kávézásban

A 100%-ban Arabica kávékeverék 3 kontinens 20 országából a legjobb ízeket hozza el. A  kávéalapanyagot  a cég saját fejlesztésű csúcstechnológiájával, lézeres válogatógéppel dolgozza fel. Így kerül vákuumcsomagolásban a Dzsungel Kávézó polcaira, hogy vendégeinknek, vásárlóinknak a lehető legfinomabb frissítő kávét szolgálhassuk fel.
 
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó
Dzsungelország kávézó