Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Gazdaáruház


Vásárlás

Nézzen be hozzánk a Dzsungelországba!

Győződjön meg személyesen árudánk gazdag kínálatáról!
 
Érdeklődés

Érdeklődjön munkatársunknál!

Szakszerű tanácsadással segítünk a vásárlásban nyitvatartásunk idején!
 


Nézze meg aktuális ajánlatainkat!

Folyamatos akcióinkat a kertészkedés szezonális tennivalóihoz igazítjuk!
 
 
Biohort termékekBIOHORT szakkereskedés

A Dzsungelország a BIOHORT fém kerti bútorok szakkereskedője. Modern vonalvezetésű, exkluzív megjelenésű termékeink között talál fém szerszámosházakat, garázsokat, kerti tárolókat és magaságyásokat is. A BIOHORT a legmagasabb minőséget jelenti a szakmában.
 

Tótechnikai termékekTótechnika

Kérje a Dzsungelország segítségét, ha dísztavat, fürdőtavat, vagy akár horgásztavat szeretne építeni! Nálunk mindet beszerezhet, ami a tótechnikához kell: a tófóliáktól a díszkövekig, a szerelvényektől szivattyúkig.
 

ÖntözéstechnikaÖntözéstechnika

Gazdaáruházunkban mind a kézi öntözéshez, mind az automata öntözőrendszer kiépítéséhez szükséges eszközök és berendezések teljes körét meg tudja vásárolni. A kiváló minőségű termékek értékesítése mellett az öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése terén is számíthat ránk.
 

NövényápolásNövényápolás

Gazdaáruházunkban megtalálja a kertészetben használható legtöbb növényápoló szert. Speciális virágföldeket, tápokat, permetszereket. Kérje ki szakemberünk véleményét, és a növényápoló szert szigorúan a terméken található felhasználási utasítás alapján alkalmazza!
 

Kaspók, tárolóedényekKaspók, tárolóedények

Edényeink, balkonládáink, kaspóink beszerzésénél fontos szempont a minőség. Forgalmazunk hagyományos toszkán agyagkerámiát, de megtalálható a műanyag termékek legváltozatosabb formavilágából is.
 

Kertészeti kiegészítőkKertészeti kiegészítők

Kertjének kialakítása során és használata közben is számtalan kiegészítőre van szüksége. Gazdaáruházunkban széles választékban kínálunk geotextíliát, ágyásszegélyeket, mulcsot, építéshez, díszítéshez, fa-, műanyag- és kő termékeket.
 

VetőmagokVetőmagok, virághagymák

Gazdaáruházunkban a vető- és virágmagok, valamint kiváló minőségű hazai és holland virághagymák széles választékát találja. A vetőmagok csíravédő csomagolásban kerülnek forgalmazásba, a zacskó hátoldalán olvasható részletes termék- és felhasználói utasítással.
 

SzerszámokSzerszámok

A kerti munkához nem csak jó idő, de jó szerszám is kell! Gazdaáruházunkban nagy hagyományokkal rendelkező gyártók kiváló kézi szerszámainak széles választékát találja meg. Ezek mellett benzines és elektromos kertészeti gépeket is árusítunk.
 

AjándéktárgyakAjándéktárgyak

Érdemes betérni hozzánk akkor is, ha ajándékot keres. Gyönyörű szobanövények és virágcserepek mellett szakkönyveket, édességet, formatervezett bögréket, illatmécseseket, fém és porcelán díszeket talál gazdaáruházunkban.