Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HUDE

Faiskola


Vásárlás

Nézzen be hozzánk a Dzsungelországba!

Győződjön meg személyesen árudánk gazdag kínálatáról!
 
Érdeklődés

Érdeklődjön munkatársunknál!

Szakszerű tanácsadással segítünk a vásárlásban nyitvatartásunk idején!
 


Nézze meg aktuális ajánlatainkat!

Folyamatos akcióinkat a kertészkedés szezonális tennivalóihoz igazítjuk!
 
 
AlaknövényekAlaknövények

Továbbra is népszerűen az alaknövények, csavart formák, gömbök és számtalan meglepő alakzat életteli örökzöldekből. Saját beszerzésből származó növényeinket látványos méretben, cserépben forgalmazzuk. Szinte mindig talál alaknövényeket a kínálatunkban.
 

Mediterrán növényekMediterrán növények

Mediterrán növényeken régebben szinte csak a leándert értettük. A Dzsungelország az elsők között kezdett el forgalmazni citrusféléket, pálmákat és olajfákat. Ha valami igazán különleges és értékes növényt keres, amely megidézi a napfényes mediterrán hangulatot, akkor itt jó helyen jár.

.
Tűlevelű fákTűlevelűek

Fenyőféle, tuja, vagy valami más? Magasnövésű, vagy törpe? Smaragdzöld, vagy esetleg ezüst, arany? Gyors növekedésű? Folyamatosan megújuló árukínálatunkban szinte valamennyi tűlevelű fajtát megtalál. Érdeklődjön munkatársainknál!
 

GyümölcstermőkGyümölcstermők

Hasznos kertet szeretne? Ültessen gyümölcsfát! Kertészeti szakáruházunkban nagy választék várja gyümölcstermő növényekből. Próbálja ki a hazánkban őshonos gyümölcsfákat! Ezek ellenállóbbak a betegségeknek.
 

Lombhullató cserjékLombhullató cserjék

Ha virágözönnel szeretné változatosabbá tenni kertjét, nincs jobb megoldás a lombhullató virágzó cserjéknél. A babarózsa, az angol kékszakáll, a csillagsom, a hortenzia, vagy a többi cserje bőséges virággal hálája meg a gondozást.
 

Örökzöld cserjékÖrökzöld cserjék

Szoliterként, akár dézsában, vagy sövényként, az örökzöld cserjék nélkülözhetetlenek a kertben. Virágos növények ágyásai mögött, vagy kerítésként egész évben gyönyörűen mutatnak. Választékunkat megtekintheti a Dzsungelországban.
 

Lombhullató fákLombhullató fák

Ha lombhullató fa vásárlását tervezi, akkor nem elég a fajták változatos lombkoronáira, levélformáira, színeire gondolni, megfelelő méretű hely is kell hozzá. Egy fa növekedése, az évszakok szerinti változatossága nagy örömet ad még az ültetés utáni évtizedekben is.
 

Örökzöld faLomblevelű örökzöld fák

Az örökzöld Magnólia, liliomfa és a többi lomblevelű, törzzsel rendelkező díszfa, igazi különlegesség. Virágzásuk idején elbűvölően szépek, de télen is szemet gyönyörködtető a sötétzöld lombjuk életerős ragyogása.